Travsidan qhurth

Resultat, statistik och kuriosa från hela travvärlden

Foto: TR Bild/Lars Jacobsson

Ponnytrav

De största loppen för de minsta. Ponnytravets Mästerskapslopp och några andra större lopp. De flesta loppen körs för båda kategorierna A och B. Kat. A är för ponny högst 107 cm, företrädesvis shetlandsponny. Kat. B är för ponny högst 130 cm, oftast Gotlandsruss.

Mästerskapslopp    
Svenskt Mästerskap (alla) Kat A Kat B
Guldstoet (alla ston) Kat A Kat B
Svenskt Mästerskap - monté (alla) Kat A Kat B
Svenskt Femårsmästerskap (5-åriga) Kat A Kat B
Svenskt Ponnytravderby (4-åriga) Kat A Kat B
Svenskt Ponnytravkriterium 3-åriga) Kat A Kat B
Övriga    
Lilla Elitloppet (alla) Kat A Kat B
Lilla Åbergs (alla) Kat A Kat B
Påskbomben   Kat B

 

 

Om Travsidan qhurth

Sedan juni 2020 är Rikard Sjöberg redaktör för Travsidan qhurt. Webbplatsen innehåller en mängd information som läggs in manuellt, därmed med reservation för felaktigheter. Hittar du något som inte stämmer eller behöver kompletteras får du gärna höra av dig, helst via e-post. Har du förslag som kan utveckla sidan ytterligare är du förstås också välkommen att höra av dig. Gärna då med färdigt eller sammanställt material eftersom min tid trots allt är begränsad trots en hög ambitionsnivå. Rättigheterna för qhurth.com tillhör Svensk Travsport AB.

Tll minne av Kurt Andersson

qhurth.com skapades av Kurt Andersson i början av 2000-talet. Kurt lämnade oss hastigt i mitten av december 2019 och vi var många som kände att hans livsverk med statistik och kuriosa om all världens travsport inte skulle få gå förlorat. Glädjande nog hittades en lösning att driva sidan vidare och den är återstartad sedan juni 2020. Förhoppningsvis kan vi driva sidan vidare i Kurt Anderssons anda med snabba och korrekta uppdateringar av hela webbplatsen. För att hedra Kurt Anderssons gedigna arbete med travsidan körs ett minneslopp på Umåker varje år.